Ефективно премахва космите, без зачервяване, петна или дразнене

Ексфолирането или отстраняването на мъртвите кожни клетки е идеалният начин за премахване на мъртвите клетки, които се натрупват по повърхността на кожата. Когато се използва кремът за коса, се откриват нови клетки.

#4 Задълбочена работа

Освен това, допълнителното предимство на кремовете за епилация е, че химикалите достигат до кожата и премахват космите точно под нейната повърхност. Усещането за стърнища става по-малко от възможно скоро и потребителите на кремове за епилация прекарват по-малко време от кола маска със същите резултати. Според изследвания кремовете за коса също могат да забавят растежа в засегнатите области.

#5 Предимствата на кожата без косми

Независимо дали искате да премахнете окосмяването поради нужди за красота или полезност, кремовете за епилация са най-добрият залог. Епилацията е задължителна както за спортисти, така и за модели! Елиминирайте нежеланото окосмяване без болка или стърнища. Нежен крем разтваря космите под повърхността на кожата.

Топ 5 преглед на крем за обезкосмяване

#1 Крем за обезкосмяване на Сали Хансен

Снимка от: Amazon

Сали Хансен е известна с лаковете и средствата за отстраняване на нокти. Но тази марка за красота е най-известна със своите кремове за епилация, които премахват нежеланото окосмяване без болка или образуване на стърнища. Нежният крем разтваря космите под повърхността на кожата, оставяйки лицето без косми и сияещо, колкото е възможно. Този специален комплект включва също бутилка лосион с витамин Е и колаген за омекотяване и изглаждане на кожата след отстраняване на космите.

Това, което твърди

Този комплект за епилация обещава да премахне космите без стърнища или болка. Има и нежен крем, който разтваря космите под повърхността на кожата. Ексклузивният колаген и витамин Е успокояват и омекотяват кожата. Този свеж и подобрен препарат за премахване на косми предлага чист, нов аромат, овлажняваща формула за нежно премахване на космите и обогатен с витамин Е за изглаждане на кожата, след като косата е отстранена от нея. Освен това е пропит с екстракти от тиквени семки и билка от върба, която предотвратява растежа на косата. Тестван е дерматологично и в салони.

Какво съдържа

Кремочистителят Sally Hansen съдържа EAU/вода/аква, както и минерално масло. Съдържа също калциев хидроксид, калциев тиогликолат и цетеарилов алкохол. Кремът за епилация съдържа също натриев силикат, стереат-30, токоферил ацетат, цетет-10, сок от листа от алое, бизаболол, цетилов алкохол, алкохол денат, дикалиев глициризинат, калиев хидроксид, prunus amerniaca или екстракт от кайсиеви ядки, масло от тиквено семи Рекутита, фарнезол, екстракт от плодове Serenoa serrulate, екстракт от Epilobium Angustifolium, калиев сорбат, натриев бензоат и лимонена киселина. Освен това съдържа и кондициониращ лосион, освен този, богат на разтворим колаген, минерално масло, пропилей гликол и палмитинова киселина.

Потребителски опит

Този продукт на Sally Hansen е един от най-ефективните кремове за премахване на косми, според потребителите. Подходящ е за области от кожата, където космите трябва да бъдат премахнати, като се има предвид чувствителността, като горната устна, брадичката и веждите. Безопасен е за употреба и дерматологично тестван. Един от най-популярните комплекти за обезкосмяване, този метод за борба с растежа на космите е безболезнен. След като се използва нежният крем за отстраняване на косми, може да се приложи лосион за допълнителна грижа за изглаждане на кожата. В допълнение, този комплект съдържа екстракти от тиквени семки, билка върба,

г за изглаждане на кожата. Освен това, този комплект съдържа екстракти от тиквени семки, билка от върба, колаген и тиквено семе, освен обогатени с витамин Е. Ароматът на ванилия е най-добрият избор и за потребителите.

Професионалисти

Има безопасна формула за използване върху лицето и други чувствителни зони без никакви проблеми.Не води до дразнене и съдържа както витамин Е, така и колаген.Премахва косата изключително лесно и има формула за бързо разтваряне на косата.Той преминава през вътрешния слой на кожата и убива стърнищата на космите по повърхността. Богат на екстракт от тиквени семки, той спира бързия растеж на косата.Този комплект се предлага и с кондициониращ лосион, който овлажнява и хидратира кожата, оставяйки я блестяща и мека.Неговият лек аромат на ванилия е по-добър от този на други кремове. Това е нежно средство за отстраняване на косми, което работи добре, без да причинява стърнища или болка. Успокоява и омекотява кожата чрез комбинацията от колаген и витамин Е.Освен това има достъпна цена и ефективно премахва нежеланото окосмяванеПредлага се с подхранващ лосион за последваща грижа и е идеален за груба или груба коса.

Против

Този крем за епилация може да остави косми по ставите. Трябва да се нанесе отново на определени места, за да се измъкнат понякога всички нишки.Може също да изгори кожата, оставяйки червени петна и неприятна миризма.

Окончателна присъда

Този крем за епилация на Sally Hansen е идеалният избор за премахване на космите по лесен, безболезнен начин, без да причинява никакви проблеми. Идеален е и за чувствителна кожа.

За комплекта за премахване на коса Sally Hansen, опитайте следващата връзка,

Купете този продукт на Amazon

#2 Olay Smooth Finish средство за премахване на косми по лицето

Снимка от: Amazon

Препаратът за отстраняване на косми Olay се счита за един от най-високо оценените продукти за красота, получавайки страхотни отзиви онлайн. Той също така идва с крем за епилация и балсам за защита на кожата, които работят в тандем за премахване на нежеланото, упорито окосмяване от брадичката, бузите, челюстта и горните устни. Балсамът за кожата подготвя и кондиционира кожата, като улеснява преодоляването на дразненето. Той е идеален за нулево preglednaprodukta.top зачервяване и противодействие на чувствителността на кожата. Този крем за епилация е дерматологично тестван с помощта на двустепенна система, за да предложи гладко покритие, идеално за процедури за обезкосмяване всяка седмица или често. Системата отнема само шест до осем минути, за да завърши, оставяйки гладката кожа без косми.

Това, което твърди

Този крем за епилация Olay обещава гладка, видима кожа без косми и еластично усещане на допир. Твърди се също, че е дерматологично тестван. Работи чрез специално формулирана двустепенна система, предназначена да премахне фините до умерени косми по лицето по линията на челюстта и горната устна, като същевременно намалява дразненето. Обещава кожа без косми за малко под осем минути.

Какво съдържа

Кремът за обезкосмяване съдържа вода, минерално масло, цетеарилов алкохол, калциев хидроксид, калциев тиогликолат хидроксид, калциев хидроксид, екстракт от цвят от лайка, сок от листа на алое, парфюм, цетеарет-20. Балсамът се предлага с поли памучни семена, масло от Brassica campestris, пчелен восък, озокерит, етилен месинг късен, токоферол, пропил галат и токоферол ацетат.

Потребителски опит

Този крем за епилация Olay се счита за един от най-добрите продукти за красота, когато става въпрос за онлайн ревюта, рейтинги и препоръки. Това е лекарство две в едно за упорита коса и работи денонощно, за да осигури безупречна, блестяща кожа на лицето. Може да се използва и върху бузите, брадичката, линията на челюстта и горните устни. Балсамът за защита на кожата трябва да бъде последван от препарат за отстраняване на косми за най-добри резултати.

Професионалисти

Този крем е идеален за чувствителна кожаПредлага се на достъпна ценаБалсамът за защита на кожата заедно с него помага за изглаждане на кожатаЕфективно премахва космите, без зачервяване, петна или дразненеПредлага гладък завършек и също така хидратира кожатаТестван е от дерматолозиЗа най-добри резултати трябва да се използва само 6-8 минути.

Против

Отнема повече време за премахване на космите по лицето.В някои случаи причинява обриви и не премахва грубата косаМоже също да причини обезцветяване на кожата.

Окончателна присъда

Olay е марка, която е синоним на невероятно качество на кожата и е универсална, когато става въпрос за епилация за чувствителна кожа. Ето защо този крем за епилация заедно с балсама за защита на кожата е идеалният избор за тези, които търсят средство за премахване на косми, което предлага съотношение цена/качество.

За да закупите Olay Smooth Finish лицева епилация Duo, опитайте следващата връзка,

Купете този продукт на Amazon

#3 Veet Крем за обезкосмяване за чувствителна кожа

Снимка от: Amazon

Този крем за коса Veet се счита за универсален, когато става въпрос за епилация за чувствителна кожа. Предлага пълна защита от нежелано окосмяване по тялото и краката. Има малко по-добра миризма в сравнение с други кремове за епилация.

Това, което твърди

Този крем за обезкосмяване Veet, предизвикващ гладка кожа, дава ефект, който трае два пъти по-дълго от бръсненето. За разлика от бръсненето, тази формула крем за епилация на кожата работи за овлажняване на кожата. Действа, за да въздейства върху корените на косата, така че нишките на косата отнемат повече време, за да пораснат отново, а кожата остава гладка по-дълго. Тази чувствителна формула е специално разработена с витамин Е и алое вера, което я прави идеална и за брадичката, бузите и горните устни. Veet също така твърди, че тази формула може да се използва доста лесно под душа.

Какво съдържа

Този крем за епилация Veet е на водна основа. Съдържа също урея, цетеарилов алкохол, калиев тиогликолат, калциев хидроксид, глицерин сорбитол, парфюм, магнезиев трисиликат, талк, Ceteareth-20, литиев магнезий, натриев глюконат, натриев силикат, токоферил ацетат, алое и други листа от гостоприемник хранителни вещества за кожата.

Потребителски опит

Veet се счита за един от водещите производители на продукти за епилация за жени с около 8 десетилетия опит в тази област. Тази чувствителна формула се грижи за всички нужди за епилация. Премахва нежеланото окосмяване само за пет или шест минути. Може да се използва за премахване на косми по коленете, ръцете, глезените, краката, подмишниците и бикини линията.

Оставя кожата мека и гладка, тъй като е обогатена с алое вера и витамин ЕТой също така гарантира, че кожата остава хидратирана и е дерматологично тествана.Този крем за епилация има формула, подходяща за чувствителни типове кожа.Също така съдържа масло от кадифена роза, което омекотява, изглажда кожата и оставя невероятен ароматДейства бързо и действа само за пет минутиТой е лесен за използванеЕфективно премахва нежеланото окосмяванеТой е на достъпна цена.Идеален за премахване на малки и враснали космиНе оставя кожата суха след употреба и извършва естествено ексфолиранеОсвен това разтваря корените и спира растежа на косата за дълго време.

Против

Понякога причинява зачервяване. Може да изгори или да причини обрив, ако се остави дълго.Придружаващата крема шпатула е неефективнаОтнема повече от едно приложение, за да премахнете всички космиХората с чувствителна кожа се оплакват от усещане за изтръпване на кожата след прилагане.

Окончателна присъда

Този бързодействащ крем за епилация се отървава от нежеланото окосмяване за по-малко от 5 минути и е лесен за използване. Премахва болката и дразненето, причинени от грубите кремове за епилация. С други думи, това е идеалната покупка за епилация от чувствителни типове кожа.

За да купите Veet крем за епилация, опитайте следващата връзка

Купете този продукт на Amazon

#4 Avon Skin So Soft, свеж и овлажняващ крем за гладка епилация

Снимка от: Amazon

Този крем на Avon Skin So Soft е евтино решение, което отговаря на всички нужди за епилация. Работи добре и е прост и лесен за използване. Предлага се и с достъпна цена. Основният проблем с този крем обаче, според критиците му, е силната миризма. Положителната страна е, че този крем за епилация е обогатен с масло от ший и масло от ливадна пяна. Оставя кожата мека и действа бързо за премахване на нежеланото окосмяване.

Това, което твърди

Skin So Soft на Avon улеснява премахването на нежеланото окосмяване с кремове за обезкосмяване по лицето. Тази формула съдържа позволено и ливадно масло за максимална чувствителност към кожата. Лесно премахва космите по лицето без проблеми, като същевременно овлажнява и изглажда кожата. Тубата съдържа 1 fl oz от продукта. Този крем за епилация също е без аромат и оставя кожата чиста и гладка. съдържа масло от ливадна пяна и премахва нежеланото окосмяване по лицето.

Какво съдържа

Този крем на Avon се предлага в 1 унция или 30 ml пълен размер. Това е формула без аромат, обогатена с масло от ливадна пяна и алое, както и масло от ший.

Потребителски опит

Овлажняващият препарат за отстраняване на косми Skin So Soft на Avon прави разхвърляния процес прост, колкото е възможно. С масло от ший и масло от ливадна пяна, този крем за епилация работи за окосмяването по лицето и други чувствителни зони. Нанасянето на този гладък крем е напълно лесно

моята формула. Този крем за епилация на бикини кожата е специално създаден за чувствителна кожа и е събрал много положителни отзиви.

Професионалисти

Ефективно премахва космитеХидратира, овлажнява и изглажда кожатаТой е на достъпна цена и съдържа приятен аромат

Против

Той не е ефективен, когато става въпрос за епилация за други типове кожа.Може също да причини дразнене и обезцветяване на кожата.

Окончателна присъда

Този крем за епилация работи не само за лицето, но и за други зони. Той премахва космите ефективно и безболезнено и се предлага с невероятен аромат и достъпна цена.

За да закупите Avon Skin so Soft, свеж и овлажняващ крем за гладка епилация, опитайте следващата връзка

Купете този продукт на Amazon

#5 Чувствителен крем за епилация на Над

Снимка от: Amazon

Този препарат за премахване на косми Nad идва с успокояващ екстракт от лайка и мед. Резултатът е супер мека кожа и лесно обезкосмяване. Този крем работи добре срещу ексфолиращите препарати за отстраняване на косми. Премахва космите от краката, подмишниците, ръцете и бикини линията за малко под 4 минути.

Това, което твърди

Това е естествен крем за обезкосмяване, който предлага идеалния лек за чувствителна кожа и косми под мишниците. Работи добре като домашен крем за обезкосмяване за чувствителна кожа. Създаден за безболезнена екстракция на косата, той съдържа пъпеш, масло от авокадо, алое и мед за изглаждане и защита на чувствителната кожа. Той също така е насочен към косъма за премахване на нежелано окосмяване за малко под 4 минути. Новата технология за премахване на миризми прави изживяването при епилация супер невероятно и лесно.

Какво съдържа

Този крем за обезкосмяване Nad съдържа вода, калиев тиогликолат, сок от листа от алое, урея, цетеарилов алкохол, цетеарет-20, глицерил стеарат, глицерин, калциев хидроксид, масло от авокадо, масло от ший, мед от мел, екстракт от плодове от пъпеш и екстракт от лайка. Освен това е парфюмиран и съдържа огромен брой хранителни вещества.

Потребителски опит

Потребителите оценяват този прецизен препарат за премахване на косми за подчертаване на чувствителна кожа. Този безболезнен крем за лице е създаден за чувствителна кожа, използвайки масло от невен и бадемово масло, за да образуват кожна бариера, която е защитна. Апликаторът с ъгъл на върха осигурява правилното покритие и отнема само 4 минути, за да премахнете космите. Потребителите също така откриха бонуса от успокояващ балсам за лице, за да предложи невероятни предимства. Nad’s разполага и с комплекти крем за епилация за мъже и жени, в допълнение към топлинен восък, гел за отстраняване на косми. Но този крем за епилация има най-добрия прием на публиката.

Професионалисти

Това е доста ефективно за премахване на нежелано окосмяване.Освен това е на разумна цена и се предлага с успокояващ балсам за лицеТой е идеален за чувствителна кожа

Против

Препаратът за отстраняване на косми не работи за всички типове кожаИма аромат, който някои смятат за неприятенМоже да доведе до зачервяване и дразненеМоже да причини изгаряне на кожата, ако се остави твърде дълго.

Окончателна присъда

Ако ви е писнало от бръснене, кола маска, резба или други методи за премахване на космите, този депилатор е идеалният отговор за вашите лични изисквания и нужди. Той е лесен за използване, бърз и по-евтин.